Logo, Grace Bible Believers Bible studies, Bible puzzles and Bible quizzes

TEST UW KENNIS VAN BIJBELVERZEN
OP YOUTUBE
-------------------------------------------------------------
Laatste wijziging: 7 september 2017
-------------------------------------------------------------
Bad News - Good News image

Dankzij de eenvoudige toegang tot internet van tegenwoordig, kunnen video's een geweldig Bijbelgereedschap zijn om alleen te bekijken en / of te delen met familie, vrienden en/of medegelovigen.
In onderstaande video's kunt u uw kennis van Bijbelverzen testen. Bijbelverzen van een bepaalde brief geschreven door de apostel Paulus, de apostel van de heidenen (=niet-Joden), verschijnen in een willekeurige volgorde met 2 trefwoorden in het blauw. Na ongeveer 10 seconden ziet u onderaan op het scherm de exacte locatie van het Bijbelvers.
U kunt een bepaalde video zichzelf automatisch laten herhalen met InfiniteLooper. Op www.infinitelooper.com/help leggen ze u uit hoe.

Enkele tips om het meeste uit deze testen te halen:
- Doe de testen tijdens het reizen met het vliegtuig, de trein, de bus, enz .;
- Gebruik de testen om een spel te spelen met familie, vrienden en medegelovigen. Zie wie de eerste is die de locatie van het Bijbelvers kent. Voor elk correct antwoord krijgt hij/zij 1 punt. Voor elk fout antwoord verliest hij/zij 1 punt. De winnaar is degene met de meeste punten;
- Als u een bedrijf heeft met een wachtruimte, kunt u overwegen om deze testen te laten zien op (een) televisiescherm(en) om zodoende uw klanten vertrouwd te maken met het Woord van God;
- Als u weet over een bedrijf met een wachtruimte van een christelijke eigenaar, kunt u hem/haar over deze testen vertellen, zodat hij / zij deze testen kan laten zien op (een) televisiescherm(en) om zodoende zijn/haar klanten vertrouwd te maken met het Woord van God.

We waarderen eventuele opmerkingen of suggesties om deze testen te verbeteren.opsom

De Brief van de apostel Paulus aan de Efeziërs * Hoofdstuk(ken) 1,2,3,1-3 * TELOS-VERTALING

Bron van de Bijbelverzen: TELOS-VERTALING, © Copyright 1982
met toestemming van het Bestuur van de Stichting Telos

Om de Bijbelverzen in de juiste volgorde te zien, klik op:
BIJBELVERZEN IN DE JUISTE VOLGORDEterug naar boven


© 2008 - 2018 Rob van der Zee

Doctrinal Statement Constitution and Bylaws