Logo, Grace Bible Believers Bible studies, Bible puzzles and Bible quizzes

TRAKTAAT GENADE EVANGELIE
--------------------------------------------------------------
Laatste wijziging: 11 maart 2018
--------------------------------------------------------------
Bad News - Good News image

Wanneer we het evangelie van de genade van God verkondigen, is het belangrijk dat de woorden op een traktaat overeenkomen met wat we geloven. Tevens moet het traktaat nieuwsgierigheid opwekken en een reactie oproepen: alleen op Jezus Christus vertrouwen als persoonlijke Redder van de hel.

Daarom hebben we een traktaat gemaakt welke reeds een grote hulp onder genade gelovigen is gebleken, om het evangelie van de genade van God te verkondigen. Als u de gelegenheid hebt, adviseren wij dat de ontvanger van het traktaat de bijbelverzen luidop leest.

Wij bieden het traktaat in een PDF-bestand aan, zodat deze gemakkelijk is op te slaan in uw computer om bij e-mails te voegen of te printen. Print het traktaat op gekleurd papier, zodat het nog meer opvalt. De 6 traktaten tezamen passen precies op een papier van lang formaat (215,9 x 355,6 mm / 8,5 "x 14").

                                                                                    nl-qr_code

We raden u aan om in de rechterbovenhoek een kleine sticker te plakken met de QR-code die de lezer van het traktaat rechtstreeks naar de inleidende bijbelles over redding van de eeuwige dood leidt (www.badnewsgoodnews.net/nederlands/bijbelcursus_bcf/intro_nl_redding.pdf).

Voor dit doel kunt u een blad met 96 kleine QR-codes gebruiken dat we hebben gemaakt:
BLAD MET 96 KLEINE QR-CODES.

Druk dit blad af op een A4-stickerpapier, snijd alle 96 stickers uit (u kunt dit met een papiersnijder doen) en plak ze op de traktaten. Om de achterkant van elke kleine sticker er af te halen, raden we u aan om een andere sticker te gebruiken die u voor de helft op een tafel plakt. Plak een kleine sticker met een QR-code ondersteboven onder het open gedeelte van de sticker op de tafel en druk er op. Daarna vouwt u de sticker met de QR-code naar uzelf toe en de achterkant kan gemakkelijk worden verwijderd.

Deze stickers met de QR-code kunnen natuurlijk ook op andere documenten worden geplakt om mensen naar de inleidende bijbelles over redding van de eeuwige dood te leiden.opsom

1. Individueel traktaat (met BadNewsGoodNews logo en contact informatie)


Voor een PDF-bestand van dit traktaat, klik op:

INDIVIDUEEL TRAKTAAT MET BADNEWSGOODNEWS LOGO EN CONTACT INFORMATIEopsom

2. Zes traktaten tezamen (met BadNewsGoodNews logo en contact informatie)


Voor een PDF-bestand van deze 6 traktaten, klik op:

ZES TRAKTATEN TEZAMEN MET BADNEWSGOODNEWS LOGO EN CONTACT INFORMATIEterug naar boven


© 2008 - 2018 Rob van der Zee

Doctrinal Statement Constitution and Bylaws


Contact

Mobiel: (+34) 636 993 444

Apartado de Correos, 143 - 29631 Arroyo de la Miel (Málaga)

SPANJE
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS ! site by: Rob van der Zee